Beter Thuis met Dementie wordt mogelijk gemaakt dankzij subsidie van ZonMW, steun van Stichting Theia, financiële ondersteuning van de Wetenschappelijke Onderzoekscommissie van Laurens en de accommodatie Gastenboerderij de Appelgaard


zonmw_logo

ZonMW

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. De hoofdopdrachtgevers van ZonMW zijn het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.

Bezoek voor meer informatie: www.zonmw.nl.


zk_online_RGB

Stichting Theia

Stichting Theia is een regionaal fonds van verzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Het fonds ondersteunt zorgorganisaties in de regio Rijnmond bij projecten die de volksgezondheid bevorderen en die in het belang zijn van de verzekerden van Zilveren Kruis Achmea.


 

Logo-Deltaplan-Dementie

Delta Plan Dementie
De coöperatie Deltaplan Dementie bundelt de krachten van betrokken organisaties voor mensen met dementie. Samenwerking is het sleutelwoord. Samen werken we aan betere dementiezorg. Samen doen we onderzoek om dementie te voorkomen en misschien wel te genezen. En samen bouwen we aan een dementievriendelijk Nederland
Het Deltaplan Dementie steunt op drie pijlers: onderzoek, zorgverbetering en de dementievriendelijke samenleving.


logo-PGGM-wit

PGGM Stimuleringsfonds
Samen met pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM heeft Alzheimer Nederland het PGGM Stimuleringsfonds opgericht. Dit fonds heeft als doel om praktijkgericht onderzoek naar dementie mogelijk te maken.


laurenslogo2

Laurens

Laurens heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van dementie en werkt volgens de meest recente standaarden en inzichten. Wij bieden specialistische zorg in ieder stadium van de aandoening. Laurens werk hierin samen met ziekenhuizen, de geestelijke gezondheidszorg, huisartsen en andere zorginstellingen.
De zorgprofessionals van Laurens leren u niet alleen omgaan met dementie, maar doen er alles aan om ook aandacht te geven aan de goede dingen van het leven. Uiteraard is er ook volop aandacht voor de mensen in uw nabije omgeving. Goede ondersteuning en begrip voor hen zijn van groot belang.


 

De Appelgaard

Aan de oever van de rivier de Hollandse IJssel ligt in de landelijke rust van de Krimpenerwaard het dorp Gouderak. Al generaties lang is deze boerderij in het bezit van de familie Blanken. In deze groene omgeving is een prachtige gastenboerderij gecreëerd.