Over ons

Betty Birkenhäger

Projectleider van Beter Thuis met Dementie

Betty Birkenhäger studeerde in 1985 af als arts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna deed ze de huisartsopleiding en was ze enige jaren werkzaam als huisarts. In 1990 is ze als sociaal geriater gaan werken op wat nu de afdeling ouderen van BAVO Europoort is. In die periode volgde ze ook de opleiding tot psychotherapeut. Sinds 2010 is ze specialist ouderengeneeskunde. In die functie werkt ze bij Laurens met als specialisatie psychogeriatrie. Ze is binnen Laurens ook een van de trekkers van het Leerhuis Dementie. Betty is de projectleider van Beter Thuis met Dementie.

Eliana Ramos

Projectondersteuner van Beter Thuis met Dementie

Eliana Ramos is in 2014 afgestudeerd voor de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Rotterdam. Zij is sinds 2005 werkzaam binnen Laurens en heeft vier jaar als facilitair medewerkster gewerkt in Laurens Stadszicht. Sinds maart 2018 is zij projectondersteuner van Beter Thuis met Dementie. Als projectondersteuner ben ik onder meer verantwoordelijk voor de werving van de deelnemers. Daarnaast stelt zij het programma voor de cursusweken samen, verzorgt zij de PR en is zij de contactpersoon binnen het project. 

Contact

Algemeen telefoonnummer: 06 22 49 48 30

Website: www.laurens.nl

Wie is Laurens?

Laurens stelt mensen in staat om zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden, herstellen van een ziekte of leven met een blijvende beperking.

Laurens biedt thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg en zorg in de laatste levensfase. Onze samenwerkingspartner Laurens Wonen biedt zelfstandige huurwoningen voor ouderen.